вторник, 27 юли 2010 г.

Необективно и невярно резюме на Каварна 2010


Кратък преглед на фестивалната програма на Каварна 2010.

Ден първи. Тъпо. Пих гадна бира, храната е кебапчета (сносни) и питки от преди седмица. Групите са нещо като "женски". Мацките наоколо са с вид на тази от семейство Адамс. Вероятно без грим и дрехи имат нормален вид. Мащабна конспиративна акция на комарите срещу мойто мини тяло. Гръм да ги удари! Впрочем гръм удари трафопоста на стадиона час преди началото на феста. Всичко обаче продължи по план и никой не закъсня. Може би само "всичкоту дърту метъл" с около 25 години.

Ден втори. Горе-долу... В програмата свирят групи с имена "Създател" и "Разрушение". Както в природата, така и в метъла има баланс. И чувство за хумор. Виж, баланса с ментите и бирите липсва. Главата ми тежи, а все още не разбирам от музика. Мацка с гол гръб има татус с черни криле. Комарите са динозаври. Гримът ми е много лоша идея в тая жега.



Ден трети. Мнооо яко! Вече не чувам музиката. Радио Тангра Мега Рок ме приюти във ВИП ложата, където има уайърлес! Бог да ги благослови! Мента. Мента. Мента. Отказвам цигарите, за сметка на сладоледа. Горното копче на дънките ме притеснява. Фейсбук ще спаси света. О, Mokaina, къде си, душо?!

Ден четвърти. Жестоко! ПРИБИРАМЕ СЕ!!! Стотици стопаджии заграждат маршрута Каварна-Варна. Никой не спира. За сметка на това е облачно с кюфтета. Всяка година по същото време.



П.П. С благодарност към Рапаните за веселата компания! :D

2 коментара: