четвъртък, 24 юни 2010 г.

Rammmmmmmmmmm


Rammstein правиха секс с мен тази вечер. Концертът беше до толкова плътски, че си пазя парче от еякулата им. Не се шегувам.
"Всички чакат светлината и не знаят да се страхуват ли или да се радват. Светът брои до десет. Идва слънцето! Идва слънцето! Най-ярката звезда от всички! Тя идва!" От сцената внушението е още по-мащабно, дори в сравнение с гигантската мъчителка, надрусаната Снежанка, която измъчва джуджетата във видеото. Единствено "Engel" ми липсваше, но се надявам да я чуя следващия път. А такъв ще има. Когато Metallica дойдоха за първи път в България, родителите ми не ме пуснаха до Пловдив, защото...ами, бях малка :) Мислех, че никога няма да ги видя, но ето - цели два пъти! Видях и Rammstein! За това си трябва отделно благодарствено писмо. Преразказите са безмислени, особено що се отнася до диско-костюма на клавириста, доброто произношение на половите органи на български език от вокалиста, и разбира се, разходката с лодка над публиката.
По едно време имах усещането, че се намирам на митинг на фюрера и скандирам "хаил" с истинска любов. Има нещо в немския език, което те кара да се чувстваш силен, някаква вибрация, която те прави специален, докато произнасяш иначе некрасивите словосъчетания. Текстовете на Rammstein са семпли, но поетични и във всеки втори присъства думата "лице". Gesiht! :D Ръцете стиснати в юмруци, събраха достатъчно енергия, за да победят Османската империя! С музика и огън!
П.П. За всички, които намират "между редовете" пронацистки настроения, моля да имат предвид, че съм пацифист и най-големият ми грях е, че си служа с поетически сравнения и метафори твърде често и неразбираемо. Това за застраховка го добавям, да няма объркали се.

2 коментара: