петък, 10 септември 2010 г.

Ужасна!


Така ужасно е да имаш кого да обичаш. Ужасно е и да нямаш. Ужасно е да обичаш, а да не искаш да обичаш. Ужасно е да не обичаш, а да ти се иска. Ужасна е любовта във всичките й форми, цветове и аромати. Ужасна, ужасна, ужасна! Защо не може да бъде САМО ужасна?

3 коментара:

  1. така е:(((
    болезнено е да обичаш
    а без любов е толкова безсмислено ..

    ОтговорИзтриване
  2. най-ужасното Гери обаче е да не умееш да обичаш..тогава няма никакво значение има ли кого, или няма, иска ли ти се да обичаш, или не ти се..
    никакво значение няма, нищичко.и така не можейки да обичаш, ти самия си стоиш без обич, защото дори да я срещнеш - просто не я разпознаваш.и подминаваш нататъка..не умееш.дори да я разпознаваш.а търсиш ли, търсиш....и решаваш че не обичаш, защото не си обичан.и че може би никой не обича никого.и това е най-страшно.но все пак, ако го разбереш, може би ще пожелаеш да се научиш.аз съм от "пожелалите".защото в часът Х, когато останеш отново единствен и най-сам на света и това е за последно, без повторение, ще ти бъде ужасно пусто , че тогава вече наистина няма на кого да дадеш от обичта си, а си могъл да го правиш цял един живот, но е си..

    ОтговорИзтриване