понеделник, 20 септември 2010 г.

Моите 10 малки (мръсни) тайни АЗ ЗНАМ, ЧЕ НИЩО НЕ ЗНАМ - АМА ВИЕ ЗНАЕТЕ ДАЖЕ ПО-МАЛКО (ПОНЕ ЗА МЕН)!




Играя игри всякакви, особено такива, които включват думата "тайна". Имаше едно женско парти в Мokaina, за което не говорим. Е, отново няма да стане дума за него и нещата, които си признавахме тогава.
Но, все пак тази игра ме провокира, затова ще угодя на Таня и ще напиша десет неща, които не знаете за мен. Какво пък...

1.С Явор Борисов "ходехме" седем пъти от пети до седми клас и всеки път той късаше с мен. От тогава насам си отмъщавам на всички мъже, заради неговите постъпки (шегувам се, Явката е супер, пък даже и е известен вече... но наистина ходехме седем пъти и все той късаше с мен).
2.Вярвам в кармата и мисля, че от време на време ме обират, защото като бях на единайсет свих едни дъвки от супермаркета.
3.Понякога отправям конкретна мисъл към човека с който говоря и чакам да видя дали той или тя ще я прихване телепатически, и ще я каже. Ще се изненадате каква успеваемост имам.
4.Първото ми вдъхновение са сонетите на Шекспир. Знаех няколко наизуст.
5.Липсва ми семейството ми. Или по-скоро идеята за семейство, в което аз съм детето, а не възрастния.
6.Щях да умра в автомобилна злополука в Алпите, когато бях на 10 години. От тогава ме е страх да гледам надолу, когато минавам с кола покрай пропаст.
7.Никога не съм се снимала как правя секс. Може би трябва да си отгледам едно домашно порно, в името на продажбите на книгата ми. А може би не...
8.Не понасях Бьорк и като я видех по ММ, въздишах тежко "Оффффф,Ророооо!". :))) Сега не ми излиза от ушите. Обичам Бйорк!
9.Страх ме е от сцената, но си мисля, че ... Ох, ако ще бъдеш по-щастлив, ако пееш, отколкото когато не пееш, ако пишеш, отколкото когато не пишеш и т.н., то МАМКА МУ НАПРАВИ ГО!
10.Пет пъти са ми предлагали брак.

Предавам щафетата – и отправям предизвикателсто да си покажат и те мръсното бельо – към Mokaina, FLASHING LIGHTS и kiro.bg, за да има и мъжко присъствие ( и щото съм сигурна, че е бъкан с признания, които светът чака да чуе ). Вие сте.
Ето от тук дойде: http://blogatstvo.com/top/10-secrets/

Няма коментари:

Публикуване на коментар