петък, 3 септември 2010 г.

КОРИЦАТА

8 коментара:

  1. Браво Гери !Поздравления за корицата.Вълшебна е! Вълшебна.Предполагам че и останалото между нея е такова магьосано.Ще разбера като си я купя.А ако знаеше откога не съм отварял книга, вероятно щеше да разбереш колко ми е любопитно да надникна зад кориците..И ще ти кажа какво мисля.Нали знаеш, че от непознат можеш да чуеш неща, за които или трябва да си много отчаян или да не ти пука, защото приятелите пък, понякога, а май по-скоро доста често са просто, " огледалце, огледалце ...я кажи кой е най-.... и така нататък..;) а в краен случай можеш да го подминеш и готово...

    Моите корици са други, неиздадени, негланцирани и моите корици се зтварят като едно разсъмване...ранооо сутрин.;)

    ето, за теб е.. така те усешщам някак си : )

    В нощта е друго
    онемявам в думите
    и прозата пробождам
    със метафори

    И слушам ужасените
    и писъци
    очите и крещят
    от непрочетено

    И настървено свивам
    редовете и
    и сбогом съм
    за прашните и букви

    Затварям се в корици
    от разсъмване
    Така е просто
    непотребно, лесно

    и в мене всеки вижда
    своята си азбука
    а аз прочитам
    вчерашния вестник

    Небрежно ми е
    и едно откъснато
    от всеки лист ме гледат
    думи
    И може би са ми
    приятели
    но аз не искам
    да чета
    в лицата им

    ПП
    ти си много много много над думите Гери.Така мисля.И това не е комплимент.Защото аз съм просто сянка.Комплименти правят едни други въжеиграчи.А аз съм някъде мноого далече отвъд манежа ти.

    ОтговорИзтриване
  2. :) Усмихна ме. Блгаодаря. Ще ми е приятно да знам мето ти.

    ОтговорИзтриване
  3. ;) Радвам се, щом съм успял да те усмихна.Ами с удоволствие бих ти казал, но как ли да стане без да рабере всичкия блог..Ще помисля.

    ОтговорИзтриване
  4. ами, нямам си такова...гаджето ми от месеци безуспешно се опитва да ме накара да си отгледам...

    Всъщност една голяма част от мислите си посвещавам на един принципно нов модел в развитието на уеб..Някои го наричат семантичен или смислов уеб..( http://bg.wikipedia.org/wiki/Semantic_web
    (
    Тогава когато напишеш в гугъл например - слънце, вместо да ти покаже в резултат всички видове "слънца" които е срещнал в контекста на най-различни по тематика съдържания, ще ти покаже точно онова слънце от което в момента имаш нужда..изгряващо , залязващо, в друга галактика или на възглавницата до теб...Всъщност в този момент гугъл няма да е това което е сега..;) В сегашния им вид всички социални мрежи са ми страшно досадни и скучни.А аз искам WWW да си има душа.Но аз все пак мисля по темата..;)

    ОтговорИзтриване
  5. Казвам се Кейти Мартин и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна съпруга ми за 24 часа със своите правомощия, и това заклинания са безвреден, този човек е много мощен човек, сключих споразумение с него да споделя името си в интернет, затова правя това сега. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.

    ОтговорИзтриване