петък, 9 април 2010 г.

Бичето се завърна



Снощи Бичето изпълни новите продукти на своите творчески противоречия на сцената на столичен клуб, сред които и сингълът "Селска армия". В публиката можеха да бъдат забелязани цели семейства с деца, отраснали с творчеството на големия български изпълнител. Чуваха се и недоволни възгласи от балкона, на хора, които се чудеха "тоя още ли се мисли за интересен, Братя Мангасариян бяха по-добри". Музиката на краводерската звезда очевидно все още е елитарна.



Той даде кратко интервю за "Фрактура", което не става за ефир. Ар ен Би изпълнителят беше насочил свадливия си нрав към водещият на предаването Васко Катинчаров и го нахрани с всевъзможни епитети, сред които "%§*––))*§€*() майка ти", "§*)))!@№@№$№@Е$№№?+ ваш'та телевизия" и разбира се "**§$%№№$@ , ма пача!".



Бичето беше заложил на облекло от естествени материали в актуалните за сезона цветове. Бекстейдж той сподели, че не е могъл да намери навущата си от последната си сценична изява, затова е прибегнал до алтернативни шушони. Панталоните му бяха окъсели, но всички знаем колко е трудно да се прави изкуство в България.



Никой не посмя да го попита защо хореографът Авалон не участваше в юбилейния му концерт-програма, заради съмнителните петна кръв по легендарния потник на иконата. Всички обаче усещаха зловещата вероятност тази кръв да не е на някоя от дамите в групата.



В заключение бих добавила само, че Бичето е изпълнител, чието творчество заслужава стадион, а не малки клубове за ценители. Простете, ако се повтарям. За вас предаде "Не се смей Герганоооооооооооо" от мястото на събитието.

2 коментара: