вторник, 5 април 2011 г.

Има начини


От скоро ми се струва, че ако можеш да си качиш тухлите на асансьора и да натиснеш копчето е най-добре да не ги мъкнеш на гръб по стълбите нагоре. Не е липса на ентусиазъм. Просто има начини. Моментното удовлетворение, с което запълваме големите липси също е начин. Просто е с краткотраен ефект. И да, човек може да живее в това състояние цял живот. Да бъде удовлетворен и превъзбуден постоянно. Просто не е прието да обичаме заради самата любов. Затова пък е напълно нормално да обичаме, заради потребностите на другите. Не е прието да подаряваме целувките си на тези, които отпускат свитостта в корема ни само с появата си, но често ги прахосваме за непознати.
Понякога просто е нужно да приближим длан до лицето си и да плъзнем бавно топлия си дъх по нея. Автоцелувка. Правя го понякога, когато ми прилипсва нежност. Не е липса на споделеност, просто има начини. Демонизацията на населението приключва успешно. Вече всички са опитвали всичко и никой не го е грижа дали синеоките красавици са синеоки курви. Но, ако има начини, има и надежда. Че и The Dark Side омръзва, като всичко друго.

3 коментара:

  1. Страхотно е това, което си написала.

    ОтговорИзтриване
  2. жените сте нелогични и объркани същества.
    това не е сексизъм.просто съм наблюдателен.
    от известно време като влезна тук и ми идва като напудрен нос с кокаин.особено в съчетание с тия хаотични цветни дъги на фона на тая суша...

    ОтговорИзтриване
  3. Ако почна да взимам наркотици вероятно ще стане още по-забавно за мъжете. Но, хайде да си бъдем трезвено-хаотични. Някак абстракциите имат по-голяма стойност, когато са откровено объркани. ;)

    ОтговорИзтриване