вторник, 2 март 2010 г.

Angry Chick



Това да си влюбен в себе си е най-рентабилното нещо, което можеш да си причиниш, казвам ви. Отдавна съм открила силата на самодостатъчността, но напоследък все повече се убеждавам в нея. Защо изобщо позволяваме да ни дърпат за полите хленчейки? Какъв е този странен майчински инстинкт, та вечно има закачен за нас някой ревящ сополанко? Не мисля, че в това е големия смисъл - да сме грижовни, да ни пука, да сме внимателни... Обаче,ако не го правим сме "кучки", "безсърдечни", "безотговорни", "егоистики". Не са цитати, просто им отиват кавичките.
Като слушам историите на приятелки направо ми настръхва гърба! Омммм Само така леко ще се поуспокоя и ще допълня, че отдавна сме надживели времето, в което мъжът заменя мама с жена си. Момчета, стягайте се - бръснете се редовно, ходете чистички и започвайте да ни отваряте врати и да ни подавате палтата, защото ако не сте забелязали, ние нямаме нужда от вас.

2 коментара:

  1. Няма нужда да си влюбен в себе си, за да се обичаш. Да се обичаш означава да знаеш стойността си. Аз съм адски "против" хленченето и дърпането за полата/шлифера! И съм адски "за" бръсненето, ходенето чист, отварянето на врати и прочие... Мъжът сменящ мама с жена си, не е мъж, а дете. И това да кажеш, че нямаш нужда от мъж, е все едно той да каже, че няма нужда от теб. Човек не може да си е самодостатъчен, защото човек е вселена. Единствения начин да се обогати една вселена е да комуникира/взаимодейства с околните... Допълването м/у 2ма души в една връзка означава обогатяване на друго, по-висше ниво!

    ОтговорИзтриване
  2. Хаха, така де! Я сега едно поздравче с "Anouk - Nobody's wife". ^^ че ми е мнооого любима! <3

    ОтговорИзтриване