петък, 5 март 2010 г.

Dance with me



Сексът е танц, игра на карти. Битка, в която има победен и победител. Като всяко бойно изкуство сексът има правила, които трябва да бъдат научени. Най-важното от тях е, че той е конкуренция. Ако нея я няма, то актът си е чиста мастурбация.
Добрият любовник е митично създание, което тя не може да контролира с юзди. Танцът е негов начин на изразяване, а не заучена схема на лабиринт, който започва с така наречената „любовна игра” и завършва с неговия оргазъм. Този любовник остава фантазия, дълго след като времето ги изпрати в други посоки, не защото владее някакви свръхестествени техники, а защото има присъствие. Както в музиката. Когато дълго си слушал дадена песен на запис и решиш да я видиш наживо, това заради което отиваш е присъствието, емоцията от това да проследиш устните, от които излиза тази мелодия. И ако устните не я целуват, докато излиза от тях, то оставаш с усещането, че може би е било по-добре да си слушаш записа. Сексът може да бъде най-божественото изживяване, с което ни е дарила природата. Всичко е въпрос не на умения, а на усет към другия. В повечето случаи химията изчезва още след първия път, защото грешно си мислим, че щом сме се видели голи, значи вече всичко е ясно. Танцът започва с първия поглед, в който си разменяме частици желание и продължава дълго след като опознаем телата си. Допирът, вкусът, звуците, аромата... Всички сетива са част от него и ако успеем да ги включим едновременно в тялото си, всеки път може да бъде най-добрия. Но нека да не звучи толкова Кама Сутра ала-бала. Всичко всъщност е доста по-практически приложимо.
Няма нищо по-отегчително от това да си по-добрата под завивките всеки път. Веднъж или два пъти си е комплимент, но повече от това си е чиста загуба на апетит. Жените полудяват по мъже, които им показват, че могат да ги задоволят докрай, но не го правят. Е, разбира се от време на време трябва да го правят, за да може тя да знае каква е голямата награда, голямата цел в битката.
Ние имаме нужда да бъдем щастливи, докато ви обсипваме с целувки и ласки. Направо си умираме (съвсем честно) да ви дадем всичко, което поискате от нас, стига да знаете как да си го поискате. Но не става с усещането, че нашето удоволствие е много трудоемко, а вашето трябва да бъде заслужено. Сексът не е работа. Той е разговор, комуникационен канал, с който разкриваме не само телата, но и душите си един пред друг. Останалото е въпрос на вкус. Забавлявайте се и го правете колкото се може по-често!

За мен беше удоволствие през последните 3 години да водя рубриката "Сексносителност" в Go Guide! Честит рожден ден на списанието и всичко най-прекрасно от тук нататък! Целувам ви и ви благодаря за времето,което прекарахме заедно! :)

1 коментар:

  1. много силни и смислени думи. ако и действията ти са толкова добри, като думите, не само ти, но и мъжът до те е щастливец! cheers

    ОтговорИзтриване