понеделник, 20 септември 2010 г.

Всичко ще бъде наред (18+)



За да бъдеш проститутка, трябва да си преди всичко писател. Да създаваш персонажи в съвсем обикновени хора. Да им придаваш смисъл и минало. И всичко това за собствено удоволствие, което, нали, и на теб ти се полага. Не съм сигурна, че някога съм обичала истински някого, заради това, което е в действителност. Никой не познавам, но мога много да говоря за всеки един, който съм целувала. Затова, когато ме питат какво работя, казвам, че съм писател.
Плащат ми, за да се преструвам на задоволена. Винаги съм усмихната и в добро насторение. Добра съм в създаването на впечатление за интелигентна жена. Когато ме питат, казвам, че се занимавам с PR. Всъщност каква е разликата? И аз ходя на срещи, слушам за живота на някой, който току-що съм срещнала. Клиент. Те винаги много говорят. А аз съм усмихната. И предварително задоволена. Моите клиенти имат нужда от мен, за да бъдат успокоени, че всичко ще бъде наред. Аз ги уверявам в това.
Днес ще обядвам с Максим. На 38 години, наскоро разведен, банкер. Вероятно е просто лъжец, като мен. Автомобилът му е неговия микросвят. Внимателно избира къде да паркира. Мястото трябва да е удобно, така че когато спира, другите да забележат лекотата, с която го прави. Така се лъже, че е умел шофьор. Трябва обаче и да е достатъчно видима локация, за да могат всички да забележат как добре е полирана колата му. В скъпи ресторанти като този, обичайно има някой, който върши тази работа вместо теб. Но той ще го направи лично и ще смигне закачливо на момчето от паркига с посланието „Паркирах я лично, защото ценя всеки цент от парите си. Твоят бакшиш е моята чиста печалба тази вечер.” Така мислят банкерите. И курвите. Затова той ще бъде моята курва тази вечер.
Част от етикета е да се поздравим като добри познати. Никой не бива да си помисли, че сега се виждаме за първи път. Но и прекалената интимност ще доскучае на зрителите. Затова вместо да си подадем ръка се прегръщаме топло, но не прекалено дълго, за да задържим интереса на публиката. Хората от съседните маси обичат да наблюдават. Максим би искал да го видят с мен. Или по-точно с тази, с която той си представя че е.
Естер, 27 годишна, работи в PR агенция, специализирана в промотирането на спортни събития. Наскоро разведена, без деца. Обича червено вино и е добър слушател. Дори иска да чуе историята до край. Повчето слушатели, спират да слушат в средата. Естер иска да свърши. И обичайно го прави.
Максим и Естер ще поръчат салати. Тя почти няма да пипне своята, но ще преполови бутилката с вино. Максим лично ще й сипва, за да покаже на скъпоплатения келнер, че въпреки, че е един скъпоплатен банкер, умее да си служи с ръцете си. Публиката ще си помисли, че го прави, за да бъде по-интимен с дамата. Добрият джентълмен би го направил.
Естер ще чуе лично от Максим, че жена му е била невярна. Разбрал го е от доброжелателна нейна приятелка, която е забелязала, че бившата г-жа Максим съкратила посещенията си във фитнес залата от час и половина на ден, на половин час. Освен това слагала червило след тренировките си, което съвсем затвърдило подозренията на приятелката. Хубаво е човек да има приятелки, ще вметне Естер, но сарказмът й няма да бъде уловен. Ще бъде подминат с безразлично кимване на главата. Всички го правят. Интересуват се от мнението на слушателя почти толкова, колкото от неговите проблеми. Не е възпитано да имаш мнение, когато някой друг разказва. Та, г-жа Максим била заловена на местопрестъплението от нает за целта детектив. Много съобразително, ще вметне Естер и ще го похвали за добрата идея. И иронията ще остане невидима. Максим ще сподели, че е бил крайно наранен и отвратен от снимките, които е видял, но Естер ще знае, че са го възбудили и дори си е позволил да си поиграе с тях.
Когато бутилката вино приключи, Естер ще вземе малката си черна чанта и ще се извини. Ще тръгне към тоалетната, а Максим ще плати сметката, докато проверява дали има достатъчно батерия в телефона си. Когато Естер се върне от тоалетната, Максим вече ще държи палтото й, за да й помогне да се облече. Тя ще се усмихне по възможно най-яркия начин, без да прекрачва границата между изкуственото и фалшивото. Ще излязат пред погледите на всички очаровани от прекрасната двойка зрители. Той ще махне на момчето от паркинга да му докара колата, за да демонстрира на Естер своето влияние и класа. Дори ще даде бакшиш на момчето. Ще я закара в хотел, макар че домът му е пуст, като представата му за живота. Привидно лъскав и шарен, в него липсва фитил, който да бъде запален. Но Естер не съди никой от клиентите си, дори и в мислите си.
Още в колата ще погали косата й, ще пита за парфюма й, макар че не го интересува. Ще вметне нещо за своите любими аромати, а Естер ще слуша. Ще паркира пред хотела. Поне четири звезди – изискване на PR компанията. Той ще е наел стая в петзвезден, вероятно защото е спестил достатъчно от бакшиши на паркинги. Ключът вече ще бъде в джоба му, така че няма да се налага да се отбиват до рецепцията в неловка ситуация.
В асансьора ще я целуне по врата. Може би дори ще хване ръката й и ще я сложи на чатала си. Естер ще се дръпне, но секунда преди това ще пусне една лека въздишка. Максим ще отключи стаята с нарушено кръвообръщение. Тя ще се извини и ще влезе в банята. Ще разкопчае ципа на роклята си и ще е съблече през краката, за да не разваля грима и прическата си. Ще се увери пред огледалото, че сатенените панделки на жартиерите й са вързани прилежно. Ще се върне така в стаята, където Максим ще я чака, запалил победоносно пурата си на един от фотьойлите.
Естер ще коленичи и ще разкопчае ципа му, докато го гледа в очите. А в тях като на забързан кадър ще минат всички истини, които тази вечер са били премълчани на масата. Естер ще види как Максим е изневерявал многократно на жена си и се е страхувал, че някой ден на нея ще й омръзне и ще се разведе с него, прибирайки голяма част от парите му.
Естер ще прокара длан върху бельото му, опипвайки втвърдения му член, а после нежно ще го извади от скривалището му. Докато го гали, здраво стиснала дланта си в основата му, ще види как Максим наема детектив далеч преди съмненията на приятелката на г-жа Максим да бъдат изобщо изречени. Причината, разбира се, гаф от страна на бившата съпруга, който да е достатъчно основание пред съда. А който търси - намира.
Естер ще прокара езика си по цялата дължина на пениса му - от основата към върха и ще завърши обиколката с едно фино кръгче около главичката му, което да му напомни за танго, което никога не е танцувал с г-жа Максим. Когато продължи да го вкарва в устата си чак до гърлото, от стенанията му ще научи, че не може да има наследници. Че цялата тази империя, която е градил няма да има продължение. И че всъщност, това е единствената му драма. Защото Максим обича само своята кръв и никога не би завещал богатствата си на някой, с когото не споделя ДНК.
Докато всмуква лекичко тестисите му, Естер ще научи за тайната колекция от гей-порно на Максим. За страха му, че никога няма да може да бъде себе си. За кошмарът който го преследва. Филип от студентските му години – първият му и единствен гей любовник. Максим няма избор, освен да го издържа. По двайсет хиляди всеки месец на личната сметка на притежателят на не един запис, от славните шест месеца, които прекарали заедно в скъпия колеж, който го е направил истинска звезда в бизнес средите.
С няколко премерени свивания на гърлото си, Естер ще го свърши изненадващо за самия него. Една част от спермата му ще погълне, а другата ще остави да се разлее по лицето й, докато той стои със затворени очи, вероятно представяйки си лицето на Филип.
-Сега всичко ще бъде наред.

3 коментара: